Ηλεκτρολόγοι Θεσσαλονίκη

Ο μηχανολόγος ηλεκτρολόγος ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει να επιδιορθώσει κάθε ηλεκτρολογική βλάβη και πραγματοποιεί όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών και επιχειρήσεων, προσφέροντας εγγυημένες εργασίες στις πιο φθηνές τιμές της αγοράς.

Με μεγάλη εμπειρία σε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ο Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος εξυπηρετεί άμεσα  όλο το νομό Θεσσαλονίκης, δίνοντας πάντα αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη ή ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Ο Ηλεκτρολόγος αναλαμβλανει, κάθε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ηλεκτρολογικά σχέδια, την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ (σχέδια ΔΕΗ), αλλά και πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης κατοικιών. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας, στις φθηνότερες τιμές.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισής μας και οι σύγχρονες μέθοδοι υλοποίησης όλων των ηλεκτρολογικών εργασιών που εφαρμόζονται, αποτελούν την εγγύησή μας και την καλύτερη επιλογή Ηλεκτρολόγου στο Καλοχώρι Θεσσαλονικης.

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρικών / λεκτρλογικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης, με επώνυμο ηλεκτρολογικό υλικό για αυτό και μας εμπιστεύονται εκαντοτάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά στη Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Οι ηλεκτρολογικοί πίνακες έχουν τη μορφή κατασκευής με τους εξής ενδεικτικούς αυτοματισμούς: αστεροτρίγωνο, ομαλός εκκινητής (Soft Starter), ρυθμιστής στροφών (Inverter), προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές (PLC), ασφαλειοαποζεύκτης μέσης τάσης. Ακόμα, έχουν πεδίο μεταγωγής για ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος και πεδίο πυκνωτών για την άεργο ισχύ του ηλεκτρικού δικτύου.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί επώνυμο πιστοποιημένο ηλεκτρολογικό υλικό, που διατίθεται στην τοπική και διεθνή αγορά, και σε όλες τις εργασίες ακολουθούνται όλες οι σχετικές νομοθεσίες και οι τεχνικοί κανονισμοί.

Καλέστε μας τώρα, για τη Δωρεάν Μελέτη και Εκτίμηση κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας ή εγκατάστασης που χρειάζεστε, στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.
Ηλεκτρολόγοι Θεσσαλονίκη